Segítünk a mikro-, kis- és középvállalkozások digitális átalakulásában, és a versenyképességük növelésében a legmodernebb webes, grafikai és marketinges technológiák használatával.

+36 70 433 8343 hello@omgcreative.hu
Kövess minket
Image Alt

Weboldal készítés

Szeretnéd, hogy a vállalkozásod weboldala azt a profizmust tükrözze, amit a vállalkozásodban is képviselsz?

Weboldal készítés az OMG Creative-nél

Hogyan születik meg nálunk egy weboldal, milyen különleges funkciókkal gazdagítjuk, és milyen költségekre számíthatsz?
PROBLÉMA MEGHATÁROZÁSA

Probléma meghatározása

01

Amikor kapcsolatba lépsz velünk, az első kérdéseink egyike az lesz, hogy pontosan miért is van szükséged egy új weboldalra. Az alapvető problémád megértése segít nekünk abban, hogy testreszabott megoldást kínáljunk, hiszen minden kihívás más és más. Éppen ezért nincs két egyforma weboldal, mindegyik egyedi és a te igényeidhez igazodik.

Célpiac meghatározása

02

Amint igazán átlátod, hogy miért is készül a weboldalad, már csak azt kell tisztáznunk, hogy kinek szól. Aki mindenkinek akar megfelelni, végül senkit sem ér el igazán. Ha még nincs meg az álomügyfél képe a fejedben, segítünk ezt kidolgozni, miközben alaposan feltérképezzük a versenytársaidat is.

Funkciók meghatározása

03

Ezek után már egyszerűen felismerheted, hogy egy adott problémára és célpiacra milyen eszközök alkalmazása a leghatékonyabb. A weboldalon található funkciók és modulok valójában mind-mind eszközök. Lényeges, hogy egy adott problémára mindig a legmegfelelőbb eszközöket válasszuk, hiszen ezek kulcsfontosságúak a sikerhez.

Ajánlat és tanácsadás

04

Ezután már össze tudjuk állítani az árajánlatot. Mivel tapasztalataink alapján a KKV szektor különösen árérzékeny, ezért általában készítünk egy ajánlatot a kötelezően javasolt minimumra, valamint egy másikat az ideális weboldalra is.

A közös munka
megkezdése

05

Ha úgy döntesz, hogy bizalmadat nekünk adod, és ránk bízod weboldalad elkészítését, akkor a szerződés aláírása és a szükséges információk, anyagok beérkezése után azonnal nekilátunk a közös munkának.

A projekt átadása
és utánkövetés

06

Amikor a weboldal elkészül, és te elégedett mosollyal azt mondod, hogy pontosan ilyenre vágytál, akkor mi a projektet sikeresen befejezettnek tekintjük. Természetesen ezután sem hagyunk magadra. Ha igénybe veszed opcionális támogatási szolgáltatásunkat, akkor a jövőben is folyamatosan melletted leszünk: tanácsokkal látunk el, javaslatokat adunk, és szükség szerint módosítjuk a weboldaladat, hogy mindig igazodjon a vállalkozásod változásaihoz.

garten-studio-1

Javasolt oldalak és funkciók

Fedezd fel azokat az eszközöket és megoldásokat, amelyekkel weboldalad teljesítménye és felhasználói élménye a legmagasabb szintre emelhető.

Mindenképpen javasolt oldalak

A különböző oldalaknak mind más szerepük van, és más kérdésre adnak választ. Ez színtiszta pszichológia. Amikor te is megnézed egy weboldalon ezeket az oldalakat akkor figyeld meg, hogy tudat alatt valójában ezekre a kérdésekre szeretnél választ kapni. Ez az 5 oldal amit mindenkinek erősen javaslunk, és a következő kérdésekre kell, hogy választ adjanak:

Kezdőlap: Szükségem van erre?

Rólunk oldal: Megbízhatok-e bennük?

Szolgáltatások oldal: Valóban megoldja a problémámat?

Árak oldal: Nekem szól ez a termék/szolgáltatás? Ha olyan szolgáltatásaid vannak amik nem fix árasak, mert függ a specifikus ügyféligényektől, akkor pedig célszerű egy körülbelüli árszintet megosztani a látogatókkal a szolgáltatást bemutató oldalon.

Blog oldal: Ezek mennyire innovatívak? Illetve fontos megjegyezni, hogy ha a jelenlegi vagy a jövőbeli marketingstratégiád része lesz a SEO, akkor egy blog megléte kötelező, anélkül lehetetlen keresőoptimalizálni.

Fontos oldalak bizonyos szakterületek esetén: galéria/portfólió oldal

Nálunk minden weboldalhoz tartozó funkciók

Valószínűleg ez nem az első weboldalkészítéssel foglalkozó oldal, amit olvasol, így érthető, ha már belefáradtál az olyan hangzatos, de gyakran üres kifejezésekbe, mint a reszponzív weboldal, ügyfélhozó oldal, mobilbarát kialakítás, pontos határidő, egyedi dizájn, SSL tanúsítvány és hasonlók. Mi nem akarunk ilyenekkel untatni – ezeket természetesen tőlünk is megkapod. Viszont szeretnénk kiemelni néhány fontos dolgot, hogy lásd, mit kínálunk már a legalapvetőbb honlap esetén is:

Üzenetküldő és kapcsolati űrlapok: Az üzenetküldő űrlapokon keresztül a látogatók könnyen kapcsolatba léphetnek az oldal tulajdonosával vagy ügyfélszolgálatával.

 

Tartalomkezelő rendszer (CMS) pluginok: A weboldal tartalmának kezelését segítő bővítmények, amelyek megkönnyítik a tartalom frissítését és karbantartását. Tehát ha szeretnél valamit módosítani az oldaladon, akkor azt könnyűszerrel megteheted te is, anélkül, hogy mi kellenénk hozzá.

 

Gyorsítótárazó és teljesítményoptimalizáló eszközök: Olyan eszközök, amelyek segítenek növelni az oldal sebességét és teljesítményét, például gyorsítótárazás és képoptimalizálás.

Marketing támogató funkciók

SEO (Search Engine Optimization) eszközök és modulok a keresőmotorokban való jobb rangsorolás érdekében.

 

Konverziós optimalizációs eszközök, mint például A/B tesztek vagy felugró ablakok.

 

E-mail marketing integrációk, hogy könnyen tudj kampányokat indítani és azokat kezelni az e-mail listával.

 

Közösségi média integrációk a tartalmak megosztásához és a közösségi jelenlét erősítéséhez.

 

Webanalitikai eszközök, amelyek segítségével nyomon követheted a weboldal teljesítményét és azonosíthasd a javítások lehetőségeit.

 

CRM (Customer Relationship Management) integrációk a látogatók és ügyfelek adatainak kezelésére és kapcsolattartásra.

 

Chat és chatbot modulok az élő kommunikáció és az ügyfélszolgálat javítására.

 

Analytics és adatok követése: Részletes adatok gyűjtése a látogatók viselkedéséről és az oldal teljesítményéről annak érdekében, hogy mérhető eredményeket érjenek el a marketing tevékenységek.

 

Landing page készítés: Speciális céloldalak létrehozása különböző kampányokhoz vagy akciókhoz, hogy maximalizálják a konverziókat és a visszatéréseket, illetve segítségükkel maximalizálhatjuk egyes termékek vagy szolgáltatások eladásait. 

Vállalkozás specifikus modulok, funkciók

Egyes vállalkozások működésük jellegéből adódóan egyedi funkciókat igényelhetnek. Az évek során számos ilyen megoldást készítettünk már. Az első beszélgetés során rendszerint hamar kiderül, ha ilyen igény merül fel. Ilyen funkciók lehetnek például:

Foglalási modul: Lehetővé teszi a látogatók számára, hogy online foglalást végezzenek, például szállodai szobákra, éttermi asztalokra, fogorvosi időpontokra stb.

 

Kalkulátorok: Olyan kalkulátorok, amelyek segítenek a látogatóknak meghatározni bizonyos költségeket vagy adatokat, például kölcsönkalkulátor, árkalkulátor vagy BMI kalkulátor.

 

Online fizetési modul: Lehetővé teszi az online fizetést különböző termékekért vagy szolgáltatásokért, biztosítva a biztonságos és egyszerű tranzakciókat.

 

Social media integráció: Olyan modulok, amelyek lehetővé teszik a látogatók számára, hogy könnyen megosszák az oldal tartalmát a különböző közösségi média platformokon.

 

Értékelés és véleményezés modulok: Lehetővé teszik a látogatók számára, hogy értékeljék és véleményezzék a termékeket vagy szolgáltatásokat, ezáltal segítve más látogatókat a döntésben.

Grafikai szolgáltatások

Erős UX/UI és grafikai hátterünknek köszönhetően weboldalainkhoz mindig prémium grafikai szolgáltatásokat nyújtunk. Ez magában foglalja a képkivágásokat, átméretezéseket, stock fotók beszerzését és kiválasztását, valamint kisebb képátalakításokat. Igény esetén logótervezést is vállalunk, bár ez külön árazott szolgáltatás.

Ha már megnézted korábbi munkáinkat láthatod, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a prémium dizájnra. Hiszünk abban, hogy a vonzó megjelenés pozitív érzelmeket vált ki a látogatókból, és önmagában is vonzóbbá teszi a weboldalt.

Prémium dizájn kétféleképpen valósítható meg:

1. Prémium sablonok használata: Ezeket a sablonokat profi csapatok hónapokig fejlesztik, így biztosítva a magas minőséget, majd ezt mi a vállalkozásod arculatához igazítjuk. A különböző modulok, egyedi színek és struktúrák révén garantáltan egyedi megjelenést biztosítanak. Az esetek 90%-ában ezt a módszert alkalmazzuk, mivel gyors, költséghatékony és magas színvonalú eredményt nyújt.

2. Egyedi dizájn készítése: Ez a legmagasabb minőséget nyújtó módszer, de drágább és időigényesebb. Az egyedi dizájnokat professzionális webdesignereink készítik Adobe XD vagy Figma segítségével. Az ilyen tervek költségei gyakran elérik egy belépő szintű weboldal árát, és a fejlesztési költségeket is jelentősen növelik. Ez a megoldás inkább a közepes és nagyvállalatok számára releváns, és ára általában hétszámjegyű összeggel kezdődik. Sok ilyen projektet sikeresen megvalósítottunk már, a kérdés az, hogy neked mik a prioritások.

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb megoldást, és bízd ránk a munkát – a végeredmény garantáltan prémium minőségű lesz.

Domain, tárhely és a többi unalmas dolog

Ebben a kategóriában négy fontos dologról érdemes említést tenni:

Domain: A domain maga az oldal címe, amit beírsz a böngészőbe, és megvásárlás után minden évben meg kell újítani. Évente vagy kétévente kell fizetni a szolgáltatónak, az ára átlagosan 2.500 Ft/év.

 

 

Tárhely: Ide kerül a weboldal, és itt található a szerver. Ez nagyon leegyszerűsítve azt jelenti, hogy intézi a géped és a weboldal közötti információáramlást. Egy általános weboldal esetén az ára éves szinten 10.000 – 25.000 Ft között van. 

 

 

SSL tanusítvány: Az SSL (Secure Sockets Layer) tanúsítvány egy olyan digitális tanúsítvány, amely biztonságos titkosított kapcsolatot biztosít a weboldal és a böngésző között. Ez a titkosított kapcsolat lehetővé teszi az adatok biztonságos átvitelét az interneten keresztül, így megakadályozza, hogy illetéktelen harmadik felek hozzáférjenek vagy megváltoztassák az adatokat. Normális tárhelyszolgáltatóknál ez ingyen jár a tárhely mellé, így ez nem jár plusz költségekkel. 

 

 

Oldal költöztetés: A készülő weboldalad a saját szerverünkön készítjük, és csak akkor kerül át a te tárhelyedre, ha mindent tökéletesnek találsz és élesíthető a weboldal. Ennek az ára benne van a szolgáltatás díjában.

Végül pedig ejtsünk szót az árakról is

Ha végigolvastad az oldalt, akkor pontosan láthatod, hogy pont annyira nincs két egyforma weboldal, mint amennyire nincs két egyforma vállalkozás. Emiatt az árak igen eltérőek lehetnek. Amit viszont el tudunk mondani az árakkal kapcsolatban azok a következők:

Egy weboldal ára általában attól függ, milyen általános és egyedi funkciókat, valamint marketingelemeket tartalmaz. Egy belépő szintű weboldal ára 400.000 Ft-tól kezdődik.

Ha teljesen egyedi tervezésű dizájnt szeretnél, a költségek a dizájn terv elkészítésének díjával is növekednek, amit mi többnyire Figmában készítünk el.

Természetesen, ha igazán egyedi és bonyolult funkciókat kérsz, az ár magasabb lehet. Ugyanígy, egy egyszerű, minimalista dizájnnal és alapvető funkciókkal rendelkező weboldal olcsóbb lehet. Azonban tapasztalataink szerint ezek az esetek ritkák a kis- és középvállalkozások körében.

Áraink a piac középmezőnyében helyezkednek el. CO-Working környezetünknek köszönhetően versenyképes árakon tudunk felsőkategóriás minőséget nyújtani. Próbálj ki minket, és győződj meg róla saját szemeddel!

Miben segíthetünk?

Ha szeretnél megvalósítani egy projektet, írj nekünk üzenetet, és felvesszük veled a kapcsolatot.