Segítünk a mikro-, kis- és középvállalkozások digitális átalakulásában, és a versenyképességük növelésében a legmodernebb webes, grafikai és marketinges technológiák használatával.

+36 70 433 8343 hello@omgcreative.hu
Kövess minket
Image Alt

Landing oldal készítés

Egy landoló oldal a látogatók figyelmét célzottan egy adott ajánlatra irányítja, és ezáltal növeli a konverziós arányt. Segít abban is, hogy az érdeklődőkből ügyfelek váljanak, minimalizálva az elkalandozást és a weboldalon való elveszést.

Landoló oldal készítés az OMG Creative-nél

Hogyan születik meg nálunk egy landoló oldal, milyen funkciókat rejt magában, és mennyibe kerül mindez? Nos, itt minden részletet megtudhatsz!
CÉLKITŰZÉSEK MEGHATÁROZÁSA

Célkitűzések meghatározása

01

Először is, tisztázzuk, mi a célod a landoló oldallal. Akarsz új érdeklődőket gyűjteni? Esetleg a termékeidet szeretnéd eladni, vagy egy rendezvényre vársz regisztrációkat? Az első lépés, hogy pontosan meghatározzuk, mit szeretnél elérni.

Célpiac és célcsoport
meghatározása

02

Felismerjük, kik a landoló oldal célcsoportjai, és pontosan meghatározzuk, milyen problémára nyújtasz megoldást.

CÉLPIAC ÉS CÉLCSOPORT MEGHATÁROZÁSA

Üzenet és értékesítési
pontok (USP) kidolgozása

03

Először is, megvizsgáljuk, mi emeli ki a termékedet vagy szolgáltatásodat a tömegből, majd kitaláljuk, hogyan adhatjuk át ezt az előnyt a látogatóknak úgy, hogy az igazán megfogja őket.

Tervezés és design

04

Tervezd meg a landoló oldalt úgy, hogy az vonzó legyen, és hűen tükrözze a márkád stílusát és értékeit. Minden elem harmonizáljon a márka személyiségével, a letisztult és modern dizájn pedig azonnal megragadja a látogatók figyelmét. Az oldal legyen intuitív és felhasználóbarát, hogy a látogatók élményként éljék meg az oldalon töltött időt.

TERVEZÉS ÉS DESIGN
TARTALOM KÉSZÍTÉSE

Tartalom készítése

05

Elkészítjük azokat a meggyőző és hatékony szövegeket, amelyek nemcsak segítenek a látogatóknak megérteni a problémát és a megoldást, hanem arra is ösztönzik őket, hogy cselekedjenek – legyen szó regisztrációról vagy vásárlásról. Írásainkkal a figyelmet ragadjuk meg, az érdeklődést fenntartjuk, és végül a döntés felé tereljük őket. Készen állunk arra, hogy szavakkal varázsoljunk, és sikerre vigyük a projektedet.

Call-to-Action (CTA) elemek
elhelyezése

06

A honlapodon elhelyezünk könnyen észrevehető és hatékony CTA gombokat, valamint jól megtervezett linkeléseket. Ezek segítenek a látogatóknak abban, hogy egyszerűen elvégezhessék a kívánt műveleteket.

Tesztelés és optimalizálás

07

Az oldal különböző verzióit készítjük el, és A/B tesztelést végzünk, hogy kiderítsük, melyik változat teljesít a legjobban. Ha szükséges, finomhangoljuk az oldalt, hogy elérjük a legoptimálisabb eredményeket.

Elemzés és követés

08

Ha szeretnéd, folyamatosan figyelemmel kísérjük az oldal teljesítményét, és alaposan elemezzük az analytics adatokat. Így biztosíthatjuk, hogy az oldal konverziós aránya és hatékonysága folyamatosan javuljon, és mindig a legjobbat hozza ki magából.

ELEMZÉS ÉS KÖVETÉS

landoló oldal árak

Ismerd meg landoló oldalaink árazását, de pontos ajánlatért kérj felmérést tőlünk!

A landoló oldalak tervezése sokkal komplexebb feladat, mint ahogy sokan elsőre gondolnák. Mivel minden projekt egyedülálló, személyre szabott árazást alkalmazunk annak érdekében, hogy optimális eredményeket érjünk el a landoló oldalad számára.

Az árazás függ attól, hogy milyen mértékben kell a nulláról indulnunk a projekttel. Ha ismered a célpiacodat, pontosan tisztában vagy a problémával, amit megoldasz, és tisztában vagy azzal, hogy miben más a te terméked/szolgáltatásod a konkurenciához képest, esetleg már van egy meglévő weboldalad, amely alkalmas lenne landoló oldal létrehozására, az ár jelentősen kedvezőbb lehet, mintha teljesen nulláról kellene terveznünk és kiviteleznünk.

Ideális esetben a landoló oldal szolgáltatásunk 50.000 Ft-tól érhető el.

Miben segíthetünk?

Ha szeretnél megvalósítani egy projektet, írj nekünk üzenetet, és felvesszük veled a kapcsolatot.