Segítünk a mikro-, kis- és középvállalkozások digitális átalakulásában, és a versenyképességük növelésében a legmodernebb webes, grafikai és marketinges technológiák használatával.

+36 70 433 8343 hello@omgcreative.hu
Kövess minket
Image Alt

Marketing szolgáltatások

Nincs elég megrendelés, vagy kevesen veszik igénybe a szolgáltatásodat? Akkor jó helyen jársz.

Így marketingelünk az OMG Creative-nél

A teljes marketing folyamatunk az elejétől a végéig
PROBLÉMA MEGHATÁROZÁSA

Probléma meghatározása

01

A probléma meghatározása közben azt derítjük ki, hogy miért nem éri el a termék vagy szolgáltatás a kívánt piaci teljesítményt. Ez lehet például a célközönség rossz meghatározása, a nem megfelelő árazás, gyenge márkaismertség vagy hatástalan promóciós stratégia.

Célpiac meghatározása

02

A célpiac meghatározása során megkeressük azon fogyasztói csoportokat, amelyek számára a termék vagy szolgáltatás a legnagyobb értéket képviseli. Ez a folyamat magában foglalja a demográfiai, földrajzi, pszichográfiai és viselkedési jellemzők elemzését annak érdekében, hogy a marketingstratégia a legmegfelelőbb közönséget célozza meg.

CÉLPIAC MEGHATÁROZÁSA

marketing eszközök meghatározása

03

A megfelelő marketing eszközök kiválasztása kulcsfontosságú ahhoz, hogy a vállalat hatékonyan érje el és vonzza be célközönségét. Ez a folyamat magában foglalja a különböző csatornák és taktikák értékelését, mint például a közösségi média, keresőoptimalizálás, e-mail marketing és fizetett hirdetések, hogy azok összhangban legyenek a marketing célokkal és a fogyasztói viselkedéssel.

Árajánlat adás és
tanácsadás

04

A megfelelő marketing eszközök kiválasztása során figyelembe vesszük, hogy mely csatornák és taktikák szolgálják legjobban a céljaidat és a célközönséged elérését. Ezután több lehetőséget is bemutatunk számodra, különböző árkategóriákban, részletezve az egyes opciók előnyeit és hátrányait. Ha valamelyik ajánlatunk megfelel az elvárásaidnak, szerződéskötést követően azonnal elkezdhetjük a közös munkát.

A közös munka
megkezdése

05

A közös munka során folyamatosan figyelemmel kísérjük és optimalizáljuk a kiválasztott marketing eszközök hatékonyságát, rendszeresen egyeztetve veled az elért eredményekről és szükséges módosításokról. Célunk, hogy a marketingstratégiád folyamatosan alkalmazkodjon a piaci változásokhoz és maximális eredményeket érjen el.

Utánkövetés, finomítás, oktatás

06

A munka végeztével, ha elértük a kívánt eredményeket, lehetőséged nyílik újabb marketing csatornák bevezetésére. Ezzel tovább növelheted a marketinged hatékonyságát és még magasabb szintre emelheted vállalkozásod piaci jelenlétét. Ha megelégszel az elért eredménnyel akkor pedig igény esetén megtanítjuk neked, hogyan tudod a stratégiában foglaltakat te magad is megcsinálni és üzemeltetni a marketinget.

UTÁNKÖVETÉS, FINOMÍTÁS, OKTATÁS

Marketinges eszköztárunk

Fedezd fel, hogyan segíthetünk céljaid elérésében a legmodernebb és leghatékonyabb marketing eszközökkel.

SEO Szolgáltatások

Mi vagyunk az, akik profi SEO szolgáltatásokkal segítünk neked. Célunk, hogy növeld weboldalad láthatóságát és látogatottságát a keresőmotorokban. Szakértő csapatunk minden tudással és eszközzel rendelkezik, hogy vállalkozásod online sikerét garantáljuk.

 

Mit kapsz tőlünk:

 

Teljes körű SEO elemzés és audit: Kezdjük egy alapos weboldal-auditál és kulcsszókutatással, hogy pontosan lássuk, hol tartasz most, és hol van még fejlődési lehetőség.

Személyre szabott SEO stratégia: Összeállítunk neked egyedi SEO terveket, amik az igényeidre és a piaci helyzetedre szabottak, hogy a legtöbbet hozd ki weboldaladból.

On-page és Off-page optimalizálás: Garantáljuk, hogy weboldalad minden technikai és tartalmi részlete tökéletesen optimalizált lesz, és segítünk különböző off-page módszerekkel is a rangsorod javításában.

Folyamatos követés és riportálás: Állandóan figyeljük weboldalad teljesítményét, és rendszeresen tájékoztatunk az elért eredményekről és fejlesztésekről.

 

Miért minket válassz?

Az a célunk, hogy segítsünk neked növelni online jelenléted és konverzióid számát. Tapasztalt csapatunk mindent megtesz azért, hogy a legjobb eredményeket hozza ki a SEO világából. Ne hagyd, hogy a versenytársak előzzék meg weboldalad a keresőmotorok rangsorolásában – válassz minket, és lépj előre az online térben!

Adatbázis építés

Az adatbázis építés szolgáltatásunk célja, hogy segítsen összegyűjteni és rendszerezni a potenciális érdeklődőket, akikkel később hírlevelek és marketing üzenetek segítségével kapcsolatot tarthatsz. Szolgáltatásunk magában foglalja az érdeklődők adatainak gyűjtését, rendszerezését és biztonságos tárolását, valamint a megfelelő szegmentációs stratégiák kidolgozását.

 

Egy jól felépített adatbázis lehetővé teszi, hogy célzottan és hatékonyan kommunikálj a potenciális ügyfelekkel, növelve ezzel a konverziós arányt és az ügyfélhűséget. Segítünk létrehozni és kezelni az adatbázisodat, hogy a megfelelő üzenetek a megfelelő emberekhez jussanak el a megfelelő időben. Bízd ránk az adatbázis építést, és tapasztald meg, hogyan alakíthatod át az érdeklődőket hűséges ügyfelekké!

EDM kampányok

Az EDM (Electronic Direct Mail) kampányok szolgáltatásunk célja, hogy hatékonyan juttasd el üzeneteidet közvetlenül a célközönséged e-mail fiókjába. Az EDM kampányok lehetővé teszik, hogy személyre szabott és célzott üzeneteket küldj, amelyek növelik az elköteleződést és a konverziókat.

 

Szolgáltatásunk magában foglalja a kampány tervezését, a kreatív tartalom létrehozását, a címlisták kezelését és a kampány teljesítményének elemzését. Segítünk szegmentálni a célközönségedet, hogy az üzenetek relevánsak és vonzóak legyenek minden címzett számára. Emellett figyelmet fordítunk az e-mail megnyitási és kattintási arányok optimalizálására is, hogy a lehető legjobb eredményeket érhesd el.

 

Az EDM kampányok kiváló eszközök az ügyfélkapcsolatok erősítésére, új termékek vagy szolgáltatások bevezetésére, valamint promóciók és különleges ajánlatok népszerűsítésére. Bízd ránk EDM kampányaidat, és tapasztald meg, hogyan növelheted vállalkozásod elérését és hatékonyságát!

Csali/Infotermék

A csali- és infotermék készítés szolgáltatásunk célja, hogy értékes és vonzó tartalmakat hozzunk létre, amelyek segítenek megszerezni és megtartani a potenciális ügyfeleket. Ezek a termékek, mint például e-könyvek, útmutatók, esettanulmányok vagy letölthető sablonok, nemcsak hasznos információkat nyújtanak, hanem erősítik a márkád hitelességét és szakértelmét is.

 

Szolgáltatásunk magában foglalja a csali- és infotermékek tervezését, tartalomkészítését, valamint a vizuális megjelenés kidolgozását, hogy a kész termék ne csak informatív, hanem esztétikus és felhasználóbarát is legyen. Segítünk az igényeidre szabott tartalmak létrehozásában, amelyek pontosan megfelelnek célközönséged érdeklődési köreinek és problémáinak.

 

Az ilyen típusú tartalmak hatékonyan növelik az e-mail listádat, javítják a lead generálást, és támogatják az értékesítési folyamatokat. Bízd ránk a csali- és infotermék készítést, és tapasztald meg, hogyan válhatnak ezek az eszközök a marketingstratégiád fontos részévé, segítve az ügyfelek elköteleződését és a konverziók növelését.

szakmai médium építés

A szakmai médium építés szolgáltatásunk lehetővé teszi számodra, hogy saját szakmai közösséget hozz létre és erősítsd márkád jelenlétét az iparágadban. Azáltal, hogy saját médiumot építesz fel, lehetőséget kapsz arra, hogy értékes tartalmakat ossz meg, kapcsolatokat építs ki és befolyásolóvá válj az általad választott szakterületen.

 

Szolgáltatásunk tartalmazza a szakmai médium tervezését, fejlesztését és üzemeltetését, valamint a tartalomkészítést és a közösség menedzselését is. Segítünk létrehozni egy olyan platformot, amely nemcsak a márkád értékeit tükrözi, hanem vonzza és elkötelezi az iparági szakembereket és érdeklődőket is.

 

A saját szakmai médium segíthet a márkád hitelességének növelésében, a vezető szerep megszerzésében az iparágadban, valamint az ügyfélkapcsolatok elmélyítésében és az üzleti lehetőségek kibővítésében. Bízd ránk a szakmai médiumod építését, és tapasztald meg, hogyan válhat ez az eszköz a sikeres üzleti kommunikáció és a szakmai közösségépítés alappillérévé.

Közösségi média és tartalommarketing tanácsadás

A közösségi média és tartalommarketing tanácsadás szolgáltatásunk segítséget nyújt abban, hogy márkád hatékonyan kommunikáljon és interakcióba lépjen a célközönséggel a digitális térben. Azáltal, hogy megfelelő stratégiákat és tartalmakat alkalmazol a közösségi média platformokon, növelheted márkád láthatóságát, elkötelezettségét és konverziós arányait.

 

Szolgáltatásunk magában foglalja a közösségi média stratégia kidolgozását, tartalomtervezést és létrehozást, valamint a kampányok menedzselését és teljesítményelemzését is. Segítünk abban, hogy meghatározd a megfelelő platformokat és az üzenetek legmegfelelőbb időpontjait, hogy maximalizáld a követői elkötelezettséget és a márkahűséget.

 

A helyesen kialakított közösségi média és tartalomstratégia kulcsfontosságú a márkád online sikeréhez. Ez lehetővé teszi, hogy kapcsolatot építs ki a célközönséggel, növeld a márkaelismerést és értékes kapcsolatokat alakíts ki az ügyfelekkel. Bízd ránk a közösségi média és tartalommarketing tanácsadásodat, és tapasztald meg, hogyan teheted márkád digitális jelenlétét még erőteljesebbé és hatékonyabbá!

Miben segíthetünk?

Ha szeretnél megvalósítani egy projektet, írj nekünk üzenetet, és felvesszük veled a kapcsolatot.