Segítünk a mikro-, kis- és középvállalkozások digitális átalakulásában, és a versenyképességük növelésében a legmodernebb webes, grafikai és marketinges technológiák használatával.

+36 70 433 8343 hello@omgcreative.hu
Kövess minket
Image Alt

SEO

Szeretnéd, hogy a vállalkozásod weboldala a Google találati lista első oldalán jelenjen meg?

SEO az OMG Creative-nél

Hogy fogjuk eljuttatni az alig látogatott honlapod a kereső első oldalára?
Auditáljuk a honlapodat

Auditáljuk a honlapodat

01

SEO auditálás lényege egy vállalkozás számára abban rejlik, hogy alaposan megvizsgálja weboldalának jelenlegi állapotát, feltárva azokat a technikai és tartalmi hibákat, amelyek akadályozzák a keresőmotorokban való jó szereplést. Ez a folyamat segít optimalizálni a weboldal teljesítményét, javítani a felhasználói élményt, és növelni az organikus forgalmat, így hosszú távon hozzájárulva a vállalkozás online láthatóságának és bevételeinek növekedéséhez.

seo stratégia megalkotása

02

A SEO stratégia megalkotása egy vállalkozás életében kulcsfontosságú, mivel ez határozza meg online jelenlétének sikerét. Egy jól kidolgozott SEO stratégia segít abban, hogy a vállalkozás weboldala magasabb helyezést érjen el a keresőmotorok találati listáin, növelve ezzel a látogatottságot és az organikus forgalmat. Ezáltal nemcsak több potenciális ügyfélhez jut el a cég, hanem hosszú távon is növelheti márkaismertségét és versenyképességét a piacon. Az eredmény egy erősebb online jelenlét, ami támogatja az üzleti növekedést és a bevétel növelését.

Alapvető hibák, hiányosságok
kijavítása

03

A SEO auditot követő hibajavítás alapvető fontosságú, hiszen ez a folyamat feltárja és kijavítja azokat a technikai, tartalmi és strukturális hiányosságokat, amelyek akadályozzák a weboldal hatékony keresőoptimalizálását. E javítások révén növelhető a weboldal láthatósága a keresőmotorok találati listáin, javítható a felhasználói élmény, és végső soron elősegíthető a forgalom és az üzleti konverziók növekedése. Röviden, a hibajavítás kulcsfontosságú a versenyképesség megőrzéséhez és az online siker eléréséhez.

a seo stratégia
megvalósítása

04

A SEO stratégia megvalósítása úgy zajlik, hogy először alapos kulcsszókutatást végezünk, azonosítva azokat a keresőkifejezéseket, amelyek a célközönséget érdeklik. Ezt követően optimalizáljuk a weboldal tartalmát és struktúráját, hogy azok relevánsak és könnyen kereshetők legyenek a keresőmotorok számára. Rendszeresen frissítünk és értékes, eredeti tartalmakat hozunk létre, miközben a technikai SEO elemekre, mint például a weboldal sebessége és mobilbarátsága, is nagy figyelmet fordítunk. Végül, külső linképítéssel és közösségi média aktivitással növeljük a weboldal hitelességét és láthatóságát, hogy hosszú távon fenntartható organikus forgalmat érjünk el.

A SEO STRATÉGIA MEGVALÓSÍTÁSA
UTÁNKÖVETÉS2_2

Utánkövetés
és elemzés

05

Az utánkövetés és elemzés kiemelkedő fontosságú a weboldal SEO-jában, mert lehetővé teszi a weboldal teljesítményének folyamatos monitorozását és optimalizálását. Az adatok elemzésével pontosan megérthetjük, mely kulcsszavak, tartalmak és stratégiák működnek a legjobban, valamint azonosíthatjuk a javításra szoruló területeket. Ezzel a tudással finomhangolhatjuk a SEO-t, növelve a weboldalad láthatóságát, forgalmát és végső soron az üzleti eredményeket. Az utánkövetés révén rugalmasan reagálhatunk a keresőmotorok algoritmusváltozásaira és a piaci trendekre, így mindig egy, vagy akár több lépéssel a versenytársaid előtt maradhatsz.

seo karbantartás

06

A weboldal SEO karbantartása azért rendkívül fontos, mert a keresőmotorok algoritmusai folyamatosan változnak, és a versenytársak is folyamatosan optimalizálják saját oldalaikat. Rendszeres SEO karbantartással biztosítható, hogy a weboldalad mindig a legújabb keresőoptimalizálási irányelveknek megfelelően működjön, javuljon a keresőmotorokban elért helyezése, és így növekedjen az organikus forgalom. Ezen túlmenően, a technikai hibák időben történő kijavítása és a friss, releváns tartalom hozzáadása javítja a felhasználói élményt és hosszú távon erősíti az oldal hitelességét és láthatóságát.

Miben segíthetünk?

Ha szeretnél megvalósítani egy projektet, írj nekünk üzenetet, és felvesszük veled a kapcsolatot.