Segítünk a mikro-, kis- és középvállalkozások digitális átalakulásában, és a versenyképességük növelésében a legmodernebb webes, grafikai és marketinges technológiák használatával.

+36 70 433 8343 hello@omgcreative.hu
Kövess minket
Image Alt

Rólunk

Az OMG Creative megalakulása

Az OMG Creative 2018-ban született meg, amikor két elhivatott szakember, Csabi és Márkó, egy közös projekt során egymásra talált. Csabi már régóta a weboldalkészítés mestere volt, míg Márkó a marketing és SEO területén halmozott fel jelentős tapasztalatot. Az együttműködésük során kialakult harmonikus és eredményes kapcsolat arra ösztönözte őket, hogy egyesítsék erőiket és közösen építsék tovább karrierjüket. Co-working környezetben dolgozunk, és amikor szükséges, kipróbált külsős szakemberekkel bővítjük csapatunkat annak érdekében, hogy projektjeinket a legnagyobb sikerrel valósítsuk meg.

Ismerj meg minket!

A két alapító története, és szakmai tapasztalatai.

Dávid Csaba

WEB

Dávid Csaba vagyok, az OMG Creative webfejlesztési és informatikai szakértője. 2013 óta dolgozom az IT területén, tapasztalatot szereztem nagyvállalatoknál és startupoknál egyaránt, de a kis- és középvállalkozások állnak legközelebb a szívemhez. Grafikai munkák terén is több éves gyakorlatom van, és mélyebb ismereteket szereztem az UX/UI tervezésben is. Az elmúlt 1-2 évben pedig a videóvágás és a mesterséges intelligencia alkalmazása is a fókuszomba került.

Rugási Márkó

SEO

Rugási Márkó vagyok, az OMG Creative marketing és stratégiai vezetője. 15 éve vagyok a marketing világában, ahol különböző iparágak és vállalkozások sokszínű palettájával dolgoztam együtt. Tapasztalataim révén átfogó tudást szereztem, amely lehetővé teszi számomra, hogy hatékony és kreatív megoldásokat kínáljak ügyfeleink számára. Több mint egy évtizede specializálódtam a keresőoptimalizálásra, és ez idő alatt számos sikeres SEO kampányt/projektet valósítottam meg, amelyek jelentős online láthatóságot és növekedést hoztak ügyfeleink számára. Szenvedélyem a digitális marketing, ahol folyamatosan kutatom az új trendeket és technikákat, hogy mindig a leginnovatívabb és legjobb eredményeket érhessük el. Célom, hogy minden projekt egyedi és emlékezetes legyen, miközben ügyfeleink sikeréhez hozzájárulok.

rugasi-marko