Segítünk a mikro-, kis- és középvállalkozások digitális átalakulásában, és a versenyképességük növelésében a legmodernebb webes, grafikai és marketinges technológiák használatával.

+36 70 433 8343 hello@omgcreative.hu
Kövess minket
Image Alt

Grafikai szolgáltatások

Nem tükrözi céges arculatod azt a professzionalizmust, amit vállalkozásod valójában képvisel? Akkor a legjobb helyen jársz!

Grafikai szolgáltatásaink

Kiemelkedő grafikai megoldások a tökéletes megjelenésért

Arculattervezés Szolgáltatásunk

Az első benyomás számít. Egy jól megtervezett arculat nemcsak vonzóvá teszi vállalkozásodat, hanem hitelességet és professzionalizmust is sugároz. Az arculatod az, ami megkülönböztet a versenytársaktól, és ami miatt az ügyfelek emlékezni fognak rád.

 

Szolgáltatásunk keretében teljes körű arculattervezést kínálunk, amely magában foglalja:

 

Logótervezés: Egyedi, kreatív és professzionális logók, amelyek tükrözik céged értékeit és céljait.

Színpaletta és tipográfia: Az arculatodhoz legjobban illő színek és betűtípusok kiválasztása, amelyek egységes megjelenést biztosítanak minden platformon.

Névjegykártyák és levélpapírok: Stílusos és professzionális papíralapú anyagok, amelyek az első találkozások alkalmával is lenyűgöző benyomást keltenek.

Közösségi média grafika: Egységes és vonzó vizuális elemek, amelyek erősítik online jelenlétedet és könnyen felismerhetővé tesznek.

Marketing anyagok: Szórólapok, brosúrák, plakátok és egyéb anyagok tervezése, amelyek hatékonyan közvetítik üzenetedet.

 

Csapatunk tapasztalt grafikusokból és tervezőkből áll, akik minden projektet a legnagyobb odafigyeléssel és kreativitással kezelnek. Az arculattervezési folyamat során szorosan együttműködünk veled, hogy pontosan megértsük és megvalósítsuk elképzeléseidet.

Ne hagyd, hogy a rosszul megtervezett arculat visszatartsa vállalkozásodat. Lépj kapcsolatba velünk, és hozd ki a legtöbbet céged megjelenéséből!

Webdizájn (UX/UI) Szolgáltatásunk

A felhasználói élmény és az esztétikai megjelenés kulcsfontosságú egy sikeres weboldal számára. Egy jól megtervezett weboldal nemcsak vonzó, de könnyen navigálható is, ami növeli az ügyfelek elégedettségét és az elköteleződést.

 

Szolgáltatásunk keretében professzionális UX/UI webdizájn szolgáltatást kínálunk, amely magában foglalja:

 

Felhasználói élmény (UX) tervezés: Alapos kutatást és elemzést végzünk, hogy megértsük a célközönséged igényeit és viselkedését. Ezt követően olyan felhasználói folyamatokat tervezünk, amelyek egyszerűek, intuitívak és hatékonyak.

 

Felhasználói felület (UI) tervezés: Kreatív és vonzó vizuális elemeket hozunk létre, amelyek tükrözik márkád stílusát és értékeit. A design elemeket úgy alakítjuk ki, hogy azok egységesek legyenek és esztétikai szempontból is kiemelkedjenek.

 

Reszponzív dizájn: Biztosítjuk, hogy weboldalad minden eszközön, legyen az asztali számítógép, táblagép vagy okostelefon, tökéletesen jelenjen meg és működjön.

 

Prototípus készítés: Interaktív prototípusokat készítünk, hogy már a tervezési szakaszban tesztelhessük és finomíthassuk a felhasználói élményt.

 

Folyamatos tesztelés és optimalizálás: A design folyamat során folyamatosan teszteljük és optimalizáljuk a weboldal elemeit, hogy biztosítsuk a legjobb teljesítményt és felhasználói élményt.

 

Csapatunk tapasztalt UX/UI szakértőkből és dizájnerekből áll, akik minden projektet a legnagyobb odafigyeléssel és kreativitással kezelnek. Minden tervezési döntésünk célja, hogy a felhasználók számára kellemes és zökkenőmentes élményt nyújtsunk, miközben a weboldalad esztétikai megjelenését is kiemeljük.

Engedd, hogy segítsünk a legjobb online élményt nyújtani ügyfeleidnek. Lépj kapcsolatba velünk, és alakítsuk ki együtt a tökéletes weboldalt!

Online Grafikai Szolgáltatásaink

Az online jelenlét ma már elengedhetetlen minden vállalkozás számára, és a megfelelő grafikai megjelenés kulcsfontosságú a sikerhez. Online grafikai szolgáltatásaink segítenek, hogy vállalkozásod kiemelkedjen a digitális térben, és hatékonyan közvetítse üzenetét célközönséged felé.

 

Szolgáltatásaink között szerepel:

 

Weboldal grafikai tervezés: Professzionális és esztétikus weboldalakat tervezünk, amelyek felhasználóbarátok és reszponzívak, így minden eszközön tökéletesen jelennek meg.

Közösségi média grafika: Lenyűgöző vizuális tartalmakat készítünk, amelyek növelik a közösségi média jelenlétedet és elköteleződést váltanak ki a követőidből. Legyen szó Facebook, Instagram, LinkedIn vagy bármely más platformról, mi biztosítjuk, hogy a márkád üzenete egyedi és felismerhető legyen.

Digitális hirdetések: Olyan figyelemfelkeltő és hatékony hirdetéseket tervezünk, amelyek maximalizálják az online kampányok sikerét. Banner hirdetések, PPC kampányok vizuális elemei és egyéb online hirdetések tervezése, amelyek garantáltan vonzzák a kattintásokat.

E-mail marketing grafika: Professzionális e-mail sablonokat és grafikai elemeket készítünk, amelyek segítenek növelni az e-mail kampányaid hatékonyságát és a konverziót.

Infografikák: Bonyolult adatokat és információkat egyszerűen érthető és vizuálisan vonzó infografikákba rendezünk, amelyek segítenek az üzeneted hatékony kommunikálásában.

 

Csapatunk tapasztalt grafikusokból és dizájnerekből áll, akik minden projektet a legnagyobb odafigyeléssel és kreativitással kezelnek. Megértjük, hogy minden vállalkozás egyedi, ezért minden grafikai munkánkat a te egyedi igényeidhez és céljaidhoz igazítjuk.

 

Engedd, hogy segítsünk vállalkozásod online megjelenésének felfrissítésében és megerősítésében. Lépj kapcsolatba velünk, és fedezd fel, hogyan tehetjük vizuálisan is kiemelkedővé online jelenlétedet!

Offline Grafikai Szolgáltatásaink

Az offline megjelenés ugyanúgy meghatározó szerepet játszik egy vállalkozás sikerében, mint az online jelenlét. Professzionális és esztétikus grafikai megoldásaink segítenek, hogy márkád minden felületen egységes és vonzó legyen.

 

Szolgáltatásaink között szerepel:

 

Logó és arculattervezés: Egyedi és emlékezetes logók, valamint teljes vállalati arculat kialakítása, amely tükrözi céged értékeit és céljait.

Névjegykártyák: Stílusos és professzionális névjegykártyák tervezése, amelyek az első találkozások alkalmával is lenyűgöző benyomást keltenek.

Szórólapok és brosúrák: Figyelemfelkeltő és informatív szórólapok, illetve brosúrák készítése, amelyek hatékonyan közvetítik üzenetedet és növelik az érdeklődést.

Plakátok és hirdetések: Nagyformátumú plakátok és nyomtatott hirdetések tervezése, amelyek garantáltan felkeltik a figyelmet és elősegítik a márkád láthatóságát.

Csomagolás design: Vonzó és funkcionális csomagolások tervezése, amelyek kiemelik termékeidet a polcokon és erősítik a vásárlói élményt.

Katalógusok és magazinok: Professzionálisan tervezett és megszerkesztett katalógusok és magazinok, amelyek áttekinthetően és vonzóan mutatják be termékeidet és szolgáltatásaidat.

Promóciós anyagok: Egyedi grafikai elemek és promóciós anyagok, mint például ajándéktárgyak, matricák, roll-upok és standok tervezése, amelyek segítenek márkád népszerűsítésében különféle rendezvényeken és kiállításokon.

 

Csapatunk tapasztalt grafikusokból és tervezőkből áll, akik minden projektet a legnagyobb odafigyeléssel és kreativitással kezelnek. Tudjuk, hogy minden vállalkozás egyedi, ezért minden grafikai munkánkat az egyedi igényekhez és célokhoz igazítjuk.

 

Bízd ránk offline megjelenésed megtervezését, és emeld magasabb szintre vállalkozásod vizuális kommunikációját. Lépj kapcsolatba velünk, és fedezd fel, hogyan tehetjük márkádat emlékezetessé minden platformon!

Nyomdai Kivitelezési Szolgáltatásunk

A nyomtatott anyagok továbbra is alapvető eszközei a hatékony marketingnek és kommunikációnak. Professzionális nyomdai kivitelezési szolgáltatásainkkal biztosítjuk, hogy vállalkozásod minden nyomtatott anyaga magas minőségű és lenyűgöző legyen.

 

Szolgáltatásaink között szerepel:

 

Névjegykártyák nyomtatása: Kiváló minőségű névjegykártyák készítése különböző papírtípusokból és különleges felületkezelésekkel, mint például fóliázás vagy dombornyomás.

Szórólapok és brosúrák: Figyelemfelkeltő szórólapok és információs brosúrák nyomtatása, amelyek hatékonyan közvetítik üzenetedet és támogatják marketing kampányaidat.

Plakátok és poszterek: Nagyformátumú plakátok és poszterek nyomtatása, amelyek garantáltan felkeltik a figyelmet és növelik márkád láthatóságát.

Katalógusok és magazinok: Professzionálisan tervezett és kivitelezett katalógusok és magazinok nyomtatása, amelyek áttekinthetően és vonzóan mutatják be termékeidet és szolgáltatásaidat.

Reklámanyagok: Promóciós anyagok, mint például matricák, roll-upok, standok és egyéb nyomtatott reklámanyagok készítése, amelyek segítenek márkád népszerűsítésében rendezvényeken és kiállításokon.

Csomagolás nyomtatás: Vonzó és funkcionális csomagolások nyomtatása, amelyek kiemelik termékeidet a polcokon és erősítik a vásárlói élményt.

Könyvek és füzetek: Kiváló minőségű könyvek és füzetek nyomtatása, különböző kötési és felületkezelési lehetőségekkel.

 

Számos hosszú évek alatt jól bevállt nyomdával álunk kapcsolatban, akik minden projektet a legnagyobb odafigyeléssel és precizitással kezelnek. Az egész folyamat során szorosan együttműködünk veled, hogy biztosítsuk a végeredmény megfelelését az elvárásaidnak és a legmagasabb minőségi szabványoknak.

 

Engedd, hogy segítsünk vállalkozásod nyomtatott anyagainak megtervezésében és kivitelezésében. Lépj kapcsolatba velünk, és emeld magasabb szintre márkád offline megjelenését!

Pillants bele néhány korábbi munkánkba

Ha kíváncsi vagy további munkáinkra, látogass el portfólió oldalunkra!

Miben segíthetünk?

Ha szeretnél megvalósítani egy projektet, írj nekünk üzenetet, és felvesszük veled a kapcsolatot.