Segítünk a mikro-, kis- és középvállalkozások digitális átalakulásában, és a versenyképességük növelésében a legmodernebb webes, grafikai és marketinges technológiák használatával.

+36 70 433 8343 hello@omgcreative.hu
Kövess minket
Image Alt

Szent Kristóf Pincészet

Szent Kristóf Pincészet

Ha megkérdezik, melyik volt a legösszetettebb és legszéleskörűbb szolgáltatásokat igénylő projektünk, egyértelműen a Szent Kristóf Pincészetet említenénk. Bár nevében pincészet, valójában egy igazi élménybirtok Zamárdiban. Egy hatalmas komplexum, amely borospincével rendelkezik, és évről évre a legfrissebb boraik címkéinek megálmodása a mi feladatunk volt.

A hely egy külön rendezvénypavilonnal is büszkélkedhetett, ahol havonta híres fellépők léptek színpadra. Nagy kihívás volt, hogy a különböző hangulatú és tematikájú stílusokat harmonizáljuk. Míg a pincészet és az étterem autentikus hangulatot árasztott, addig a rendezvénypavilon egy amerikai retro kocsma stílusát idézte.

Számtalan feladatot végeztünk nekik: étlapok, itallapok, óriásplakátok az autópályára, útjelzőtáblák Zamárdi szerte, reklámtáblák és még az utolsó poháralátét is a mi kezünk munkája volt. A komplexum egy külön gasztroshoppal és wellnessközponttal is rendelkezett, amelynek egyedi foglalórendszerrel és marketing kampányokkal támogatott weboldalt készítettünk.

Nagy kihívás volt egy olyan központi weboldalt alkotni, amely megfelelően átadja a hely minden részlegének hangulatát. Sajnos a Covid-járvány nem tett jót a vállalkozásnak, így ideiglenesen szüneteltetik működésüket. Mi azonban minden pillanatát élveztük ennek a több évig tartó folyamatos projektnek, és reméljük, hogy a Szent Kristóf Pincészet, rendezvényközpont, wellness panzió és élménybirtok hamarosan újra kitárja kapuit a nagyközönség előtt.

Megrendelő:

Szt. Kristóf Rendezvényközpont Kft.

Szolgáltatások:

Weboldal készítés, Arculattervezés, Grafikai szolgáltatások, Nyomdai kivitelezés

Weboldal: