Weboldal készítés

Kérem görgessen!

Weboldal készítés

Weboldal készítés

Saját weboldalon gondolkodik? Szeretne az online média világában idő és energia befektetése nélkül gyorsan hírnévre szert tenni, elérhető áron? Szeretné felújítani elavult oldalát?
Csapatunk a weboldal készítés minden területén professzionális megoldásokat kínál!
Az interneten az ügyfelek megnyeréséhez elengedhetetlen a hitelesség, a célzott hirdetések és a professzionális megjelenés. Gondoljon úgy weboldalainkra, mint saját interaktív kirakatára, melyet világszerte bárki megtekinthet!
A weboldal készítés olyan előnyökhöz juttatja Önt, mint…
  • szélesebb ügyfélkör
  • hosszú távú, egyéni reklámfelület
  • modern és stílusos bemutatkozó oldal, mely méltó módon képviseli cége arculatát
Amennyiben minket választ, egy olyan csapat fog Önnel dolgozni, akiknek a weboldal készítés nem csupán munkájuk, hanem szenvedélyük is. Ne feledje, a weboldal készítés hosszú távú befektetés, mely minden esetben rövid idő alatt megtérül!
 
Tervezés

Keressen minket telefonon, e-mailen keresztül vagy személyesen és ossza meg velünk elképzeléseit, terveit és elvárásait, mi pedig pontosan megvalósítjuk őket. Az első megbeszélések során egy olyan felületet tervezünk meg önnek, mely egyszerre stílusos és felhasználóbarát. Szakmai tapasztalatunk révén csak fantáziája szab határt weboldala külsejének!
A kapcsolattartás nem csak a tervek kivitelezése miatt fontos. Tapasztalataink alapján gyakran előfordul, hogy a helytelen tájékoztatás miatt meg nem térülő, drága funkciókat építenek más fejlesztő cégek a weboldalakba. Képzett tanácsadóink javaslataival olyan oldalt hozhatunk létre Önnek, mellyel akár több százezer forintot is spórolhat!
Fontos megemlíteni, hogy a komplexebb projektek esetén a többszöri találkozó elengedhetetlen. Míg egy egyszerű, rövid bemutatkozó oldalnál az egyszeri találkozás is elég, addig egy összetettebb webáruháznál 4-5 alkalom is indokolt lehet.
 
Megvalósítás

Kérésre a Google keresőjére való optimalizálással biztosíthatjuk Önnek, hogy weboldala a találatok listájának első oldalán szerepeljen. Ennek hála ügyfelei gyorsan rátalálnak kínálatára és szolgáltatásaira.
Egyedi tervezésű és fejlesztésű weboldalaink nagy előnye az ingyenes weblapszerkesztőkkel szemben, hogy a weboldal készítés során nem előre elkészített, unalmas és gyakran ismétlődő sablonokat használunk, hanem látványosan és stílusosan építjük fel, egyedi grafikai elemekkel megfűszerezve. Az összképet úgy állítjuk össze, hogy az könnyedén végigvezesse az olvasó szemét a legfontosabb részeken. Minden weboldalunkat az összes telefon, táblagép és monitor képernyőméretére reszponzívvá tesszük. Mi olyan megközelítéssel tervezzük oldalainkat, hogy azok optimális megjelenést biztosítsanak.
  • könnyű olvashatóság
  • egyszerű navigáció a lehető legkevesebb átméretezéssel és görgetéssel
  • minden eszközön
Kérésre logótervezést is vállalunk!
 
Biztonság és Garancia

Mint azt tudjuk, a külső nem minden. A weboldal készítés során magas fokú szakmai tudásunkkal a lehető legbiztonságosabbá tesszük oldalát. A WordPress oldalakkal szemben hatalmas előnyt jelent, hogy ügyfeleink egyedi fejlesztésű, biztonságos és könnyen kezelhető adminisztrációs felületet kapnak, ahol statisztikák segítségével Ön is nyomon követheti weboldala látogatottságát. A folyamatos fejlesztés mellett a legmegbízhatóbb kódolással dolgozunk. Weboldalainkra garanciát vállalunk!
 
Hosszú távon

Minden esetben hosszú távra tervezünk Önnel! Állandó karbantartásokkal és fejlesztésekkel biztosítjuk, hogy oldala mindig naprakész legyen. Esetleges kérdéseivel vagy módosításokkal kapcsolatban mindig bátran fordulhat hozzánk!
 
 
Kapcsolatfelvétel!
Teljes név
E-mail cím
Üzenet

A weboldal a felhasználói élmények fokozása végett sütiket használ! - További információkért kattintson!Sütik elfogadása, bezárás