Webáruház készítés

Kérem görgessen!

Webáruház készítés

Webáruház készítés

Személyre szabott weboldalt szeretne termékeinek? Szeretné, hogy ügyfelei gyorsan és kényelmesen vásárolhassanak Öntől?
A felhasználóbarát webáruház készítés a legjobb módja, hogy ügyfelei az otthon kényelméből, a világ bármely pontjáról egyszerűen férhessenek hozzá termékeihez. A földrajzi távolság az internet korában többé nem jelent akadályt!
A webáruház nagyon sokban hasonlít egy valódi áruházra. Az igényes kirakat, a rendezett polcok és a tisztaság mind arra készteti a vásárlót, hogy az Ön boltját válassza és nincs ez nagyon másképp az online webshopnál sem. Tudta, hogy a látogatók az első 50 ezredmásodperc alatt döntik el, hogy kedvelnek-e egy weboldalt vagy sem?
Egyedi fejlesztésű és könnyen használható webáruházunk garantáltan meggyőzi vásárlóit!
 
Széleskörű szolgáltatások
Megvalósítjuk elképzeléseit és modern, stílusos felületet biztosítunk termékeinek. Elengedhetetlenül fontos a webáruház készítés alatt, hogy megtaláljuk a tökéletes designt, melynek tervezésében sokéves tapasztalattal rendelkező programozó és grafikus kollégáink örömmel segítenek. Az oldal további modulokkal és funkciókkal igény szerint bármikor bővíthető.
A világosan elrendezett és többféle kategória-beállításokkal illetve szűrőkkel kereshető árukat az oldal látogatói gyorsan megtalálják. Figyelmébe ajánljuk áruösszehasonlító funkciónkat, mellyel a vásárlók egyszerűen hasonlíthatják össze az Ön termékeit, és választhatják ki a számukra legmegfelelőbb ajánlatot.
Mint minden más weboldalunknál, úgy a webáruház készítés során is reszponzívvá tesszük az oldalt, mely minden felületre tökéletesen optimalizált, legyen szó asztali monitorról, telefonképernyőről vagy táblagépről. Gyorsan, sok-sok görgetés nélkül, egyszerűen férhetnek hozzá termékeihez!
 A webáruház készítés fontos alappillérei a szállítás és számlázás, mert minél több féle módon vásárolhatnak Öntől, annál több a potenciális ügyfél, így nagyobb a várható profit is. Épp ezért segítünk Önnek a szállító és számlázó cégekkel való összeköttetésben, mint például:
  • DHL Express
  • GLS
  • szamlazz.hu
Vásárlói most számtalan fizetési mód közül választhatnak!
OTP SimplePay, Barion, Sofort banking, MasterCard, Maestro, Visa, American Express, PayPal, valamint banki átutalás és utánvételes fizetés is lehetséges, igény szerint.
Oldalainkon korlátlanul tölthet fel termékeket és hozhat létre újabb kategóriákat, melyhez segítséget is kínálunk. Az oldal használatának bemutatása után bármikor könnyedén hozzáférhet és módosíthatja termékeit!
 
Biztonság és garancia
A webáruház készítés sosem volt biztonságosabb!
Az weboldal biztonságát sose érdemes a véletlenre bízni, hiszen ezen keresztül mozognak a kifizetések számláról számlára. Egyedi fejlesztésű, védett adminisztrációs felületünkkel könnyedén és egyszerűen szerkeszthet termékleírásokat, adhat hozzá újabb árukat vagy böngészheti az oldal látogatottsági statisztikáit, akár éves, havi, vagy napi leosztásban.
Bízza ránk a fejlesztést és a rendszeres karbantartást, hogy webáruháza hosszú távú befektetéssé váljon!
Weboldalainkra garanciát vállalunk. Kérdéseivel és kéréseivel bátran keressen minket!
Kapcsolatfelvétel!
Teljes név
E-mail cím
Üzenet

A weboldal a felhasználói élmények fokozása végett sütiket használ! - További információkért kattintson!Sütik elfogadása, bezárás