Marketing és Brandépítés

Kérem görgessen!

Marketing és Brandépítés

Marketing és Brandépítés

Mi megértjük, hogy Ön egy olyan készterméket szeretne kapni, mely nem igényel naponta idő- és energiabefektetést. Épp ezért weboldalainkat marketing csapatunkkal közösen fejlesztjük, hogy az minden szempontnak tökéletesen megfeleljen, mindemellett vállaljuk a marketing és brandépítés felelősségét is, hogy Ön nyugodtan foglalkozhasson vállalkozásával!

Extra Support szolgáltatásunk igénybevételével minden terhet letudhat. Segítséget nyújtunk olyan szolgáltatásoknál is, mint például a nyomdai feladatok elvégzése vagy a futárszolgálatokkal való összeköttetés, árajánlatkérés.
Minden weboldal készítés csomagunk mellé választhat marketing csomagot is, hogy cége minél sikeresebben induljon el az online világban!

A csomaghoz tartozik egy választott vállalkozásélénkítő kampány.
 
Hogy melyiket választja, Önön múlik, mi szívesen segítünk kiválasztani a vállalkozása céljaihoz legoptimálisabb megoldást. Amennyiben szükségét érzi, nem csak egy kampányt választhat, akár mindhármat elkészítjük.
 
 1. GOOGLE ADS – látogatottságnövelő, értékesítést élénkítő kampány
  Látogatókat, illetve potenciális vásárlókat vezetünk új weboldaladra. A kampány pontos célját az egyeztetés során tűzzük ki, hogy a kívánt eredményt érjük el.

  A GoogleAds kampány tartalma: Kampány tervezés és kivitelezés, kulcsszókutatás, elemzés, marketing szövegírás, Google Ads-ben történő hirdetés és annak teszt mutációinak elkészítése, hirdetési bővítmények elkészítése, kampány futtatás, menet közbeni optimalizálás, lezárás elemzés.
   
 2. FACEBOOK ADS – közösségi oldal és weboldal látogatottság növelő kampány
  Felépítjük a szolgáltatása, vagy terméke iránt érdeklődő közössége alapjait.

  A FacebookAds közösségi kampány tartalma: Kampány tervezés és kivitelezés, érdeklődési kör kutatás, demográfia kutatás és elemzés, marketing szövegírás, a kampányhoz szükséges grafikai kreatívok elkészítése, Facebook Ads-ben történő hirdetés és annak teszt mutációinak elkészítése, kampányfuttatás, menet közbeni optimalizálás, lezárás elemzés.
   
 3. FOGYSZTÓI HÍRLEVÉL ADATBÁZIS ÉPÍTŐ KAMPÁNY
  Amennyiben középtávon a leggazdaságosabb marketing eszközt szeretné a vállalkozásáénak tudni a hirdetési költségek radikális csökkentésével, úgy a hírlevél adatbázis építését javasoljuk. Hírlevél küldéssel több ezer potenciális vásárlóhoz juthat el rendszeresen, és ami még ennél is fontosabb, megfizethető áron.
 
A hírlevél listaépítő kampány tartalma: A hírlevél adatbázis építés egy többlépcsős kampányfolyamat, amely tartalmaz marketing szövegírást, értékesítési grafikákat, a hírlevél rendszer felépítését, beállítását és a kampány managementjét.

Ajánlatainkról bővebben itt olvashat.
Kapcsolatfelvétel!
Teljes név
E-mail cím
Üzenet

A weboldal a felhasználói élmények fokozása végett sütiket használ! - További információkért kattintson!Sütik elfogadása, bezárás