LizaNagy

Kérem görgessen!

LizaNagy

Ha ismerős számodra a Viasat3 Feleségek luxuskivitelben című műsora, akkor ismerős lesz számodra Farkas Rita is, aki a műsor egyik főszereplője. Rita, mivel régi ügyfelünk, azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy az interneten még nála is népszerűbb lányának, Lizának készítsünk egy merchandise webáruházat, teljes arculattal, kollekció tervezéssel, stúdió fotózással együtt.
 
Mivel Lizának több százezres követőtábora van közösségi platformokon, adta magát az ötlet, hogy teljes brandet, ezen belül saját ruhakollekciót, illetve merchandise (ajándéktárgyak) repertoárt építsünk fel számára.

A teljes tervezés és kivitelezés alatt fogtuk Liza és Rita kezét.
 
A stúdió fotózástól, a ruhakollekciók kitalálásán át, egészen az online/offline grafikai tervezés, illetve a végső produktum kivitelezésében is aktívan közreműködtünk, amit mi is nagyon élveztünk.
Habár adott volt minden, hogy egy gyönyörű webáruházat hozzunk létre, még minket is meglepett hogy ennyire összeállt a LizaNagy, mint brand. Nyilván nagyon hálásak voltunk a segítőkészségükért, de annak még inkább, hogy a Lizáék és az OMG csapata teljes szimbiózisban tudott együtt dolgozni.
 
Rita és Liza most sem csalódtak bennünk, nagyon elégedettek voltak végeredménnyel, amire mi rendkívül büszkék vagyunk.


Weboldal megtekintése

LizaNagy1
LizaNagy2
Somogyi KrisztinaKövetkező

A weboldal a felhasználói élmények fokozása végett sütiket használ! - További információkért kattintson!Sütik elfogadása, bezárás