Kiemelt ajánlatunk

Kiemelt ajánlatunk

Weboldal készítés + GOOGLE ADS

A csomag tartalma a következő:

Alap weboldal készítés + Google hirdetés. A weboldal teljes leírásáról Itt olvashat , a Google ADS részleteihez pedig kattintson ide!
A csomag teljes ára kedvezményesen:
245.000 Ft helyett most 185.000 Ft!

Weboldal készítés + FACEBOOK ADS

A csomag tartalma a következő:

Alap weboldal készítés + Facebook hirdetés. A weboldal teljes leírásáról Itt olvashat , a Facebook ADS részleteihez pedig kattintson ide!
A csomag teljes ára kedvezményesen:
255.000 Ft helyett most 190.000 Ft!

Weboldal készítés + HÍRLEVÉL

A csomag tartalma a következő:

Alap weboldal készítés + Hírlevél marketing. A weboldal teljes leírásáról Itt olvashat , a Hírlevél marketing részleteihez pedig kattintson ide!
A csomag teljes ára kedvezményesen:
245.000 Ft helyet most 190.000 Ft!

Kapcsolatfelvétel

Teljes név
E-mail cím
Üzenet

Vagy az alábbi telefonszámon: 06 (70) 433 8343, E-mail címen: hello@omgcreative.hu


Kedvezményes weboldal készítés csomagunk a következőt tartalmazza:

Alap weboldal, mely 5 – 8 aloldalt tartalmaz. Ezen aloldalak a következő modulokat tartalmazhatják:
 • Aloldalra elhelyezett szöveg megjelenítése
 • Szolgáltatás lista
 • Galéria modul
 • Kapcsolatfelvételi űrlap
 • Ajánlatkérő űrlap
 • hirlevél feliratkozó modul
 • látogatottsági statisztikák

Az általunk készített weboldalakat marketing csapatunkkal együtt fejlesztjük, így a weboldal kialakítása marketing szempontból is tökéletes. A marketing szemléletű kialakítás mellett weboldalaink természetesen a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtják a leendő ügyfeleknek.

Egyedi fejlesztésű rendszerünknek köszönhetően az elkészített weboldal teljes mértékben Google barát. Ez annyit tesz, hogy minden weboldalunk kiemelkedő eredményt ér el a Google weboldal elemző programjaiban.

A lehető legjobb megjelenés érdekében minden általunk készült weboldal megfelelően jelenik meg asztali számítógépen, laptopon, tableten és mobiltelefonon is. Ehhez a reszponzív kialakításhoz természetesen hozzátartozik, hogy a cég arculatához passzoló webes megjelenítést alakítunk ki.

Amennyiben fontosnak tartja a weboldal szakszerű karbantartását, cégünk vállalja ezt Önnek, de ezen felül minden weboldalunk mellé tartozik egy általunk egyedileg, az ügyfeleink igényeit figyelembe véve kialakított adminisztrációs felület is.

Weboldal készítés csomagunk most 180.000 Ft helyett mindössze 150.000 Ft!

Válasszon hozzá egy kedvezményes marketing csomagot is, hogy cége minél sikeresebben induljon el az online világban!

A csomaghoz tartozik egy választott vállalkozásélénkítő kampány.
 
Hogy melyiket választja, Önön múlik, mi szívesen segítünk kiválasztani a vállalkozása céljaihoz legoptimálisabb megoldást. Amennyiben szükségét érzi, nem csak egy kampányt választhat, akár mindhármat elkészítjük, mi csupán két dolgot kérünk:

Egyeztessük, hogy pontosan milyen célt szeretne elérni a kampányokkal, illetve milyen hirdetési összeget szán erre a célra. Válaszait követően, a tervezést, kivitelezést és optimalizálást nyugodtan ránk bízhatja. Természetesen számíthat gyakorlati tapasztalatainkon alapuló szakmai tanácsainkra is.

 1. GOOGLE ADS – látogatottságnövelő, értékesítést élénkítő kampány
  Látogatókat, illetve potenciális vásárlókat vezetünk új weboldaladra. A kampány pontos célját az egyeztetés során tűzzük ki, hogy a kívánt eredményt érjük el.

  A GoogleAds kampány tartalma: Kampány tervezés és kivitelezés, kulcsszókutatás, elemzés, marketing szövegírás, Google Ads-ben történő hirdetés és annak teszt mutációinak elkészítése, hirdetési bővítmények elkészítése, kampány futtatás, menet közbeni optimalizálás, lezárás elemzés. A kampány értéke (tervezés, kivitelezés, optimalizálás)
  65.000 Ft, melynek most kedvezményes ára 35.000 Ft
   
 1. FACEBOOK ADS – közösségi oldal és weboldal látogatottság növelő kampány
  Felépítjük a szolgáltatása, vagy terméke iránt érdeklődő közössége alapjait.

  A FacebookAds közösségi kampány tartalma: Kampány tervezés és kivitelezés, érdeklődési kör kutatás, demográfia kutatás és elemzés, marketing szövegírás, a kampányhoz szükséges grafikai kreatívok elkészítése, Facebook Ads-ben történő hirdetés és annak teszt mutációinak elkészítése, kampányfuttatás, menet közbeni optimalizálás, lezárás elemzés. A kampány értéke (tervezést, kivitelezés, optimalizálás)
  75.000 Ft, melynek most kedvezményes ára 40.000 Ft.
   
 1. FOGYSZTÓI HÍRLEVÉL ADATBÁZIS ÉPÍTŐ KAMPÁNY
  Amennyiben középtávon a leggazdaságosabb marketing eszközt szeretné a vállalkozásáénak tudni a hirdetési költségek radikális csökkentésével, úgy a hírlevél adatbázis építését javasoljuk. Hírlevél küldéssel több ezer potenciális vásárlóhoz juthat el rendszeresen, és ami még ennél is fontosabb, megfizethető áron.
 
A hírlevél listaépítő kampány tartalma: A hírlevél adatbázis építés egy többlépcsős kampányfolyamat, amely tartalmaz marketing szövegírást, értékesítési grafikákat, a hírlevél rendszer felépítését, beállítását és a kampány managementjét. A fogyasztói adatbázis építő kampányt a teljeskörű kreatív tartalom kitalálásával, megvalósításával és a kampány futtatásával, optimalizálásával nettó
65.000 Ft-ért készítjük, azonban a kedvezménnyel csökkentett csomag ára most csak 40.000 Ft
 
 

Elérhetőségeink

A weboldal a felhasználói élmények fokozása végett sütiket használ! - További információkért kattintson!Sütik elfogadása, bezárás