Az egyedi webáruház előnyei

Kérem görgessen!

Az egyedi webáruház előnyei

Az előző bejegyzésben megismerkedhettünk a bérelt webáruház előnyeivel és hátrányaival. Ezúttal az alternatívát szeretnénk bemutatni és részletezni annak előnyeit. Ezen a linken pedig megtalálhatja egyedi fejlesztésű webáruházainkat.


1. Egyedi megjelenés

Korábbi bejegyzésünkben írtunk arról, mennyire fontos egy weboldalkinézete és milyen üzleti vonatkozásai vannak. A webáruház külseje az, ami először megragadja a böngésző vásárló figyelmét. Az igényes, letisztult weboldal és a harmonikus színek kellemes összhatást keltenek, a felhasználóbarát kialakítás pedig kényelmes navigációt biztosít. A legjobb választás az, ha olyan külsőt választunk weboldalunknak, ami tükrözi vállalkozásunk arculatát, és ami a célzott korcsoportra megnyerő hatással lehet. Az egyedi webáruház megjelenésének csak képzeletünk szabhat határt!


2. Egyedi, fejleszthető funkciók

Bérelt webáruházak esetében azokkal a véges számú lehetőségekkel kell gazdálkodnunk, amit a weboldalt készítő cég biztosítani tud. Egyedi webáruház készítés esetén azonban bármennyi funkciót hozzáadhatunk oldalunkhoz vagy módosíthatjuk is azokat tetszés szerint. Szeretné, hogy vendégei PayPal-on keresztül is fizethessenek, ne csak bankkártyával? Szeretne végtelen számú kategóriát hozzárendelni termékeihez? Kommentelési, értékelési vagy termékösszehasonlítási funkciókkal szeretné bővíteni oldalát? Az egyedi fejlesztésű webáruháznál ez mind lehetséges. AZ OMG Creative csapata a futárcégekkel való összeköttetésben is segít.


3. Biztonság és adminisztráció

Az egyedi fejlesztésű webáruház mindig sokkal biztonságosabb marad, mint bérelhető társa. Nem kell attól félnie, mikor fogják feltörni oldalát, mivel folyamatos fejlesztés és karbantartás mellett ez teljességgel kizárható. Egyedi fejlesztésű adminisztrációs felületünk könnyen használható, személyre szabható és kérésre módosítható is, hogy egyszerűen, otthona vagy irodája kényelméből frissíthesse a webáruház termékeinek listáját vagy éppen képeket, híreket tölthessen fel. Éves, havi vagy heti statisztikákban áttekintheti az oldalon zajló pénzmozgást és a látogatószámot is.


4. Megfizethetőség és hosszú távú befektetés

A bérelttel ellentétben az egyedi fejlesztésű webáruház valóban a miénk lesz, saját URL címmel, biztonságos szerveren és csak egyszer kell fizetni a fejlesztéséért, nem pedig havonta a fenttartásáért.  Csapatunk segítségével oldala mindig naprakész és biztonságos lesz, valamint bármilyen kívánt módosítást elvégzünk.
 

A weboldal a felhasználói élmények fokozása végett sütiket használ! - További információkért kattintson!Sütik elfogadása, bezárás