A webáruház készítés vagy a bérlés az olcsóbb megoldás?

Kérem görgessen!

A webáruház készítés vagy a bérlés az olcsóbb megoldás?

A webáruház készítés sajnos nem olyasmi, amit olcsón és egyszerűen el lehet intézni, mindegy, milyen módon fizetünk is érte. Aki mást mond, az valószínűleg nem rendelkezik elég ismerettel, vagy kritikán aluli oldalt próbál eladni. 
Ez egy olyan komplex folyamat, ami idő és energia befektetésével gyümölcsöző eredményeket hozhat, de minden egyes lépést alaposan át kell gondolnunk, hogy egy olyan oldalt kapjunk kézhez, ami megfelelően nyit a vásárlók felé, és amivel profitálhatunk.

Az egyik lehetőségünk erre az, ha a webáruház bérelt. Ennek számos előnye van, nem csak a költségek terén. Egyrészt folyamatos frissítéseket kapa weboldal, melyet a készítő cég garantál. Ha bármi elromlana vagy adatszivárgások, biztonsági rések akadnának, az az oldalt készítő cég felelőssége. Ezzel szemben az egyedifejlesztésű webáruház esetében szólni kell a fejlesztőknek, személyesen vagy online kell konzultálni velük és a support csak ezután lép működésbe. Másrészt a nem elhanyagolható anyagi tényezőket tekintve a bérelt webáruház rövidtávon olcsóbb, mint az egyedi fejlesztésű, tehát induló vállalkozásoknak szimpatikus választás lehet havonta kisebb összegeket kifizetni.

Azonban nem szabad megfeledkeznünk a hosszú távú terveinkről sem, a folyamatos innovációról, ami minden vállalkozás alapja. Ebben nyújthat nagyobb segítséget az egyedifejlesztésűwebáruház, melynél már a készítés során mi dönthetünk a designról és az oldal elrendezéséről. A bérelt webáruház egyik nagy hátránya az új funkciók beépítésének ellehetetlenítése. Az egyedi forráskódú webáruház esetében mi magunk választhatunk a funkciók között, bármennyi kategóriát hozzárendelhetünk termékeinkhez, ezzel végtelen számú lehetséges kombináció lehetővé válik, hogy az oldal valóban tökéletesen illeszkedjen elvárásainkhoz és üzleti stratégiánkhoz. Az adminisztrációs felület ebben az esetben személyre szabott, egyszerűbben kezelhető és biztonságosabb is. Ez az oldal valóban a miénk lesz, teljes irányítással rendelkezünk felette és így a weboldal is sokkal könnyebben hirdethető, egyszerűbbé válik a keresőmotorokra való optimalizálás. Összességében előnnyel indulhatunk a bérelt weboldalakkal rendelkező konkurenciával szemben, mivel több látogató érkezik majd oldalunkra.

Végül pedig, ami a költségeket illeti, nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy még az esetleges új funkciók beépítése és a karbantartás mellett is hosszú távon az egyedi fejlesztésű webáruház jobban megéri, és hamar visszahozza az árát. Fél év webáruházbérlés árából fedezhetjük az egyedi fejlesztésű webáruház készítés költségeit, és egy olyan kész terméket kapunk kézhez, melyet bármikor kedvünkre módosíthatunk. Fejlesztő és marketing csapatunk örömmel segít meglévő webáruházának fejlesztésében vagy új oldal készítése esetén.
 

A weboldal a felhasználói élmények fokozása végett sütiket használ! - További információkért kattintson!Sütik elfogadása, bezárás